Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

NOVA AIR 260

Het grootste voordeel van een opblaasbare voortent ten opzichte van een traditionele voortent is het opzetgemak. Je hoeft geen frame in elkaar te zetten en bent in no-time klaar om te genieten van je kampeervakantie.

Ook weegt de luchttent minder dan een traditionele voortent en neemt deze minder plek in tijdens het vervoer omdat er geen frame nodig is. Puur gemak en optimaal genieten!

De Air tent Nova 260 van Polaris Outdoor is van sterk, kwalitatief hoogwaardig materiaal gemaakt en biedt jarenlang kampeerplezier.

349,00 €
Niet op voorraad
SKU
NOVA AIR 260

Met de Polaris Outdoor opblaasbare voortent Nova Air 260 is het genieten in een handomdraai.

Deze opblaasbare voortent laat zich zeer eenvoudig opzetten en is een echte eyecatcher op de camping. Het is een deeltent en past op elke caravan met een horizontaal dakdeel van minimaal 260 cm. Het grootste voordeel ten opzichte van een traditionele voortent is het opzetgemak. Je hoeft geen stokken in elkaar te schuiven. Het is een kwestie van opblazen en je bent in no-time klaar om te genieten van je kampeervakantie.

Door de standaard meegeleverde aandrukstangen staat de opblaasbare voortent mooi strak tegen de caravan zonder deze te beschadigen en met de extra hoekafspanningen kun je hem optimaal afspannen. De zwarte afspanbanden geven deze voortent een luxe uitstraling en vormen een harmonieus geheel met het design.

De stof voor het dak van deze voortent is onze eigen kwalitatief hoogwaardige Polartex 100 en daarmee garanderen wij een lange levensduur. We hebben de Nova Air 260 ook standaard voorzien van een dakligger, zodat regenwater er snel afloopt. De ritsen zijn speciaal voor ons geproduceerd en uitgebreid getest.

Standaard worden er lichtgevende beschermkampjes voor de haringen meegeleverd, die in het donker de plek van scheerlijnen zichtbaar maken. Er zijn ventilatieopeningen aangebracht om bij langdurig nat weer of vocht in de ochtend, de tent mooi droog te houden. Wij hebben ervoor gekozen de nokventilatie hoog in de zijkanten van de tent te plaatsen om een optimaal rendement te waarborgen. Verder zijn de deuren voorzien van gaas, zodat je heerlijk kunt genieten van frisse lucht en de insecten buiten blijven. De Nova Air 260 is standaard voorzien van ingestikte gordijnen.

Door het lichte gewicht en opzetgemak staat de opblaasbare voortent snel, is ook snel weer ingepakt en daarmee bedoeld voor rondtrekken in de zomermaanden.