Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

CARAT 240 DWT

MPure stabiliteit: Dit exclusieve model voldoet aan de hoogste eisen aan functionaliteit en materiaal. Het extreme weerstandsvermogen, de hoogwaardige afwerking en in het bijzonder de individuele opbouw van de voorwand zorgen ervoor dat Carat de perfecte keuze is voor ieder seizoen. De geventileerde tochtstrook en de variabele bodemafspanning zijn praktische onderdelen voor deze tent voor het hele jaar.

2.530,00 €
Op voorraad
SKU
CARAT 240 DWT-1

Tentdiepte / Luifel: 
ca. 240 cm / ca. 30 cm

Materiaal: 
dak, voor- en zijwanden van hoogwaardige, aan beide zijden met kunststof gecoat polyesterweefsel, weerbestendig, gelakt en volledig afwasbaar; het verwerkte raamfolie absorbeert ca. 90% van de uv-straling!

Voorwand:
3-delig, alle segmenten zijn verwijderbaar en onderling uitwisselbaar; raam met raamflappen en ritssluiting, ingangsdeur verplaatsen oprolbaar; verandaeffect, horizontale en verticale tunnelzomen met klittenbandsluiting voor stormstokken; Tunnels voor verandastokken met klitbandsluitingen.

Zijwand:
verwijderbaar, ingangsdeur zijdelings oprolbaar; gaas-/folieraam; dubbele raamflappen afsluitbaar met ritssluiting; ramen uitgerust met gordijnen; horizontale en verticale tunnelzoom voor stormstokken met klittenbandsluiting; erkeraanbouw mogelijk aan de rechterkant.

Frame:
28 x 1 mm staal; incl. petluifelspanstokken en afstandsstokken, vanaf maat 11 met 2 extra dakstokken, vanaf maat 13 met twee extra orkaanstokken,vanaf maat 18 met 4 extra nokstokken.

Frameschetsen
Standaarduitvoering Standaarduitvoering    Gestänge Pakket stormstokken  Pakket stormstokken   Tunnelzomen dak Tunnelzomen dak  
 
 
 
Maat 11 - 12
Maat 11 - 12
Maat 13 - 17
Maat 13 - 17
Maat 18 - 19
Maat 18 - 19