Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

DWT POLO 240

Aantrekkelijke en hoogwaardige tent met raamflappen

De uitrusting en de combinatie van materialen kenmerken deze aantrekkelijke 5-delige reis- en seizoens-voortent. Ademend doek in de wanden, grote ventilatieramen in de zijwanden en de zichtbescherming door de raamflappen geven dit model niet alleen profiel, maar ook het gewaardeerde comfort.

1.320,00 €
Op voorraad
SKU
POLO DWT

Tentdiepte / Petluifel: 
ca. 240 cm / ca. 20 cm

Materiaal: 
dak, spat- en slikranden van hoogwaardig polyesterdoek

met aan beide zijden een coating van kunststof; weerbestendig en volledig afwasbaar. Voor- en zijwanden van trailtex-doek, lichtecht, robuust en extreem licht en met een coating aan de buitenzijde. Het raamfolie absorbeert ca. 90% van de UV-straling.

Voorwand: 
De helften van de voorwand zijn uitneembaar en verwisselbaar; voorwand kan voor de helft of ook volledig als veranda worden neergeklapt. Ramen afsluitbaar door raamflappen en ritssluiting. De entreedeur kan worden opgerold.

Zijwanden:
uitneembaar; beide zijwanden beschikken over een groot ventilatieraam van muskietengaas met een door ritssluiting afsluitbare folieflap, dat ook bij slecht weer gebruikt kan worden. De afsluitbare folieflap kan worden opgerold en kan aan een zijde als ventilatiekap open worden gezet. Ook bij regen biedt deze ventilatiekap bescherming en zorgt voor een continue ventilatie in de tent ongeacht het weer. Entreedeur naar de zijkant weg te rollen; erkeraanbouw aan de rechter zijkant mogelijk.

Frame: 
25 x 1 mm staal, vanaf maat 11 met twee extra dakstokken, vanaf maat 13 met twee extra stormstokken. Optioneel ook leverbaar tegen meerprijs met 28 x 1 mm frame van staal.

Leveringsomvang:
tentdoek, stangen, vitrages, spanmateriaal, wiel- en windscherm, rugzak

Tip: De 5-delige complete tentenkunnen niet alleen moeiteloos en gemakkelijk worden opgebouwd, maar bieden ook het voordeel dat ze op verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Als luifel bijvoorbeeld, met of zonder zijwanden.

Tip: voor meer ruimte kun je een erker laten groeien; bijvoorbeeld om uw fietsen op te slaan.

Frameschetsen
Standaarduitvoering Standaarduitvoering   Aanbevolen extra stokken extra stokken
Maat 10
Maat 10
Maat 11 – 12
Maat 11 – 12
Maat 13 – 18
Maat 13 – 18