Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

DWT TANGO 240

Tango is een voortent voor jaarkampeerders. Omvangrijke uitrusting en functionele detailoplossingen voldoen aan de verwachtingen van de veeleisende en ervaren kampeerders. Genoeg plaats gegarandeerd! Gewoon compromisloos.

Tentdiepte / Luifel:

circa 240 cm / circa 20 cm

Materiaal: dak, voor- en zijwanden zijn vervaardigd van hoogwaardige, aan beide zijden gecoate polyester, weerbestendig en volledig afwasbaar; de raamfolie absorbeert 90 % van de UV-straling.

Voorwand:

3-delig, alle segmenten kunnen worden weggenomen en door elkaar vervangen; ramen met raamflappen en ritssluiting; ingangsdeur verzetbaar en naar boven rolbaar; veranda-effect; horizontale en verticale tunnelzomen met klitbandsluiting; tunnelzomen voor verandastokken met klitbandsluitingen.

Zijwanden:

uitneembaar, ingangsdeur zijdelings wegrolbaar; gaas-/folieraam; dubbele raamflappen, beide verticaal met ritssluiting afsluitbaar; ramen van gordijnen voorzien; verticale en horizontale tunnelzoom voor stormstokken met klittenbandsluiting; erkeraanbouw aan de rechterzijde mogelijk.

Frame: 

met 28 x 1 mm staal incl. luifelspanstokken met twee afstandstukken; vanaf maat 11 met twee extra dakstokken, vanaf maat 13 met twee extra orkaanstokken, vanaf maat 18 met 4 extra nokstokken. Optioneel ook met 32 x 1,5 mm stalen resp. aluminium frame tegen toeslag verkrijgbaar.

Maat 10Maat 10Maat 11 - 12Maat 11 - 12Maat 13 - 17Maat 13 - 17Maat 18 - 22Maat 18 - 22
Frameschetsen
Standaarduitvoering Standaarduitvoering
Tunnelzomen dak Tunnelzomen dak
Gestänge Pakket stormstokken Pakket stormstokken


2.230,00 €
Op voorraad
SKU
TANGO 240
Wintervaste voortent - diepte 2,40 m, dubbele slikranden 

 


Tango is een voortent voor jaarkampeerders. Omvangrijke uitrusting en functionele detailoplossingen voldoen aan de verwachtingen van de veeleisende en ervaren kampeerders.
 

Tango is een voortent voor jaarkampeerders. Omvangrijke uitrusting en functionele detailoplossingen voldoen aan de verwachtingen van de veeleisende en ervaren kampeerders.
 

De grote ventilatieramen zorgen voor de belangrijke luchtcirculatie.
 

De deur kan links van het midden worden geplaatst. Zoals u hier ziet, bevindt de deur van de voortent zich direct tegenover de ingang van uw caravan.
 

De deur kan naar elke positie van de voorwand worden verplaatst zoals hier bijv. rechts t.o.v. het midden.
 

Beide voorwandhelften kunnen tot veranda worden weggeklapt.
 

Beide voorwandhelften kunnen tot veranda worden weggeklapt.
 

Zonder de zijwanden en de voorwand kan het ook als luifel worden gebruikt.
 

De raamflappen beschermen tegen ongewenste blikken en de folies tegen UV-straling.
 

Een rechts aangebouwde erker biedt extra ruimte, bijvoorbeeld voor een slaaptent. Het ventilatieraam met flap zorgt voor een aangenaam klimaat.
 

De flappen in de zijwand dekken het ventilatieraam bij regen af en bieden desondanks vrij zicht naar buiten.