Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

FAVORIT III DWT

Vooral voor de liefhebbers van winterkamperen : Cortina II. Via het vlak afsluitende (=aflopende) dak glijdt de sneeuw gewoon naar beneden. Dankzij de extreem robuuste materialen en een doordacht concept is deze voortent een ideaal vakantieverblijf - 365 dagen per jaar. voor caravan met een railhoogte tot 250 cm Materiaal: alle delen zijn vervaardigd van hoogwaardig, aan beide zijden gecoat polyester, weerbestendig, gelakt en volledig afwasbaar; de raamfolie absorbeert 90 % van de UV-straling. Voorwand: verticaal voor optimale ruimte-indeling; bij maten 3 en 4 naar boven oprolbaar, bij maten 5 en 6 volledig uitneembaar, gootrail voor het aanbrengen van een regengoot, stormafspanning mogelijk onder de ramen en aan de hoeken van het dak. Zijwanden: ingangsdeur met staldeureffect en afgedekte ritsen in elke wand; aangenaaide, dikke schuimrubberstroken voor een perfecte afdichting. Extra uitrusting: binnen of buiten afspanbaar met flexibele afspanladders; slikrand met ogen. Frame: 25 x 1 mm staal, galvanisch verzinkt en gechromatiseerd. Maten 1 en 2 met twee staanders, maten 3 en 6 met drie staanders.

3.900,00 €
Op voorraad
SKU
FAVORIT III DWT-1

Standaarduitvoering Cortina II

Afgedekte ritssluitingen: 
voor optimale bescherming en perfecte afdichting
 
Stabiele ingenaaide stormlussen: 
de door de eindeloze koord puntsgewijs inwerkende krachten worden over een langere naad verdeeld. Daardoor wordt de tent stabieler.
 
Dakgootrail voor de regengoot van de voortent: 
hierdoor wordt water aan het dakeinde veilig afgevoerd en wordt de wand beschermd.
 
Steekgesp voor de veiligheidsgordel: 
bij alle tentmodellen al aangebracht. De veiligheidsgordels worden gewoon vastgeklikt. Hierdoor worden door de gordel veroorzaakte schuurplaatsen langs het tentdak voorkomen. Bij tentmodellen met stormdak wordt de gordel aan de framedoorn bevestigd.
 
Schuurbescherming: 
verhindert in het gevelbereik beschadigingen van het tentdoek door de klembevestiging van de extra stokken aan het frame.
 
Sterke ritssluitingen: 
bij goede afspanning en onderhoud jarenlang houdbaar!
 
Gordijnrail en gordijnringetjes: 
al aangebracht om gordijnen snel op te hangen!
 
Frameschetsen
Standaarduitvoering Standaarduitvoering
Aanbevolen extra stokken Aanbevolen extra stokken
Maat 1 – 2
Maat 1 – 2
Maat 3 – 6
Maat 3 – 6