Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

FLAIR VARIO MODUL II DWT

Deze fraaie luifel beschermt tegen de zengende middaghitte en zorgt voor een prettig schaduwplekje om te lezen, te eten of gezellig te zitten. U kunt accentuerende zijwanden in uw wenskleur heel gewoon meebestellen en voila - u hebt een perfecte bescherming tegen de wind. En last but not least kunt u het geheel zelfs nog voorzien van een deelbare voorwand die u door middel van ritsen aan de luifel bevestigd!

Dakdiepte: ca. 240 cm

Materiaal: dak, voorwand en zijwanden van Trailtex, aan één zijde met coating, ramen van hoogwaardige folie met hoge UV-stabiliteit.

De zijwanden en de voorwand moeten extra besteld worden.

Dak: zonder naad, met tunnelzomen voor gevelstokken (bij het gebruik van een basisframe); robuuste driehoekige ogen voor de stormafspanning aan de voorhoeken en ritsen voor de bevestiging aan de voor- en zijwanden.

Afspanning: binnen afspanbaar met flexibele afspanladders; buitenliggende slikrand met ogen.

Frame: drie framevarianten verkrijgbaar. A.u.b. apart bestellen
Bij het gebruik van een basisframe adviseren wij vanaf maat 11 twee extra dakstokken, vanaf maat 13 twee extra stormstokken, vanaf maat 18 vier extra dakstokken, vanaf maat 21 vier extra stormstokken - gelieve apart te bestellen.

Belangrijk: bij zij- en voorwanden gaat het hier alleen om een extra wind- en zonnebescherming – het comfort dat onze gasttenten bieden, kan hier uiteraard niet geboden worden.

Voorwaarde voor de inzet van de voorwand is het basisframe. Dit is ook aan te raden bij de inzet van de zijwanden – voor een optimale stand van uw luifel. 

Opmerking: bij onzekere weersverwachting, sneeuwval, regen en wind moet de luifel verwijderd worden – voor uw eigen veiligheid en die van uw campingburen.


370,00 €
Niet op voorraad
SKU
FLAIR VARIO MODUL II

Standaarduitvoering Flair Vario Modul II

Dakrail voor Vario Clip-elementen: 
de dubbele dakrail vermijdt een tijdrovende montage van de wandogen! Bestel de Vario Clip-elementen, die dienen voor de bevestiging van de nokstang, extra a.u.b.
 
Steekgesp voor de veiligheidsgordel: 
bij alle tentmodellen al aangebracht. De veiligheidsgordels worden gewoon vastgeklikt. Hierdoor worden door de gordel veroorzaakte schuurplaatsen langs het tentdak voorkomen. Bij tentmodellen met stormdak wordt de gordel aan de framedoorn bevestigd.
 
Ingenaaide tunnelzomen: 
voor de exacte geleiding van extra voordakspanstokken.
 
Dubbel hoekstuk: 
houdt de zijwand recht bij voertuigen met schuine voorkant. Verbetert daardoor de pasvorm van de tent en zorgt ervoor dat de erker aangebouwd kan worden.
 
Sterke ritssluitingen: 
bij goede afspanning en onderhoud jarenlang houdbaar!
 

De dakspanset zorgt voor voldoende spanning van het dak. Te veel regenwater kan tot waterzakken leiden. Om dit gevaar tot een minimum te reduceren zorgt dit extraatje voor egalisatie en trekt het het weefsel over de nokstokken. Bestel deze tool nu, de dakstokken worden dan meteen meegeleverd. 
 

Deze fraaie luifel beschermt tegen de zengende middaghitte en zorgt voor een prettig schaduwplekje om te lezen, te eten of gezellig te zitten. U kunt accentuerende zijwanden in uw wenskleur heel gewoon meebestellen en voila - u hebt een perfecte bescherming tegen de wind. En last but not least kunt u het geheel zelfs nog voorzien van een deelbare voorwand die u door middel van ritsen aan de luifel bevestigt! 
 

Een eenvoudige en efficiënte luifel, die u met zijkanten* en een voorwand* kunt aanvullen. *) Extra‘s tegen toeslag
 

Zijwanden: extra te bestellen; afneembaar door vervangbare ritssluitingen; in ‚Color‘ (blauw en grijs) met folieraam 
 

Losse zijwanden zijn verkrijgbaar in de uitvoering “Color”: blauw en grijs, met een groot folieraam. 
 

In de uitvoering “Fresh” zijn de zijwanden uitgevoerd met muskietengaas en een raamflap als bescherming tegen tocht en zonnestralen. Wordt voor een optimale dwarsventilatie aanbevolen bij het gebruik van een voorwand. 
 

De raamflap van de zijwand ‘Fresh’ kan zo pgespannen worden, dat er bij regen geen water kan binnendringen.
 

U kunt zelfs een tweedelige voorwand met twee folieramen in de rechter- en een ronde boogingang met gaasraam/bedrukte folieflap in de linkerhelft van de voorwand aanbrengen. Deze wordt met een rits aan de zij wanden en het dak bevestigd. Deze uitbreiding is alleen aan te bevelen in combinatie met een basisframe.
 

De Vario Clip-elementen (speciale uitvoering) bieden gebruikscomfort en veiligheid - het lastige schroeven is overbodig! Het speziale dakkoord is standaard aangebracht. Wij adviseren het gebruik van de Vario-clips voor de bevestiging van extra dakstokken. 
 

Dak, zij- en voorwanden zijn via ritsen met elkaar verbonden – een duidelijke stabiliteitsverbetering ten opzichte van de gebruikelijke clipverbindingen op bepaalde punten! 
 
Frameschetsen
Standaarduitvoering Standaarduitvoering
Aanbevolen extra stokken Aanbevolen extra stokken
Maat 8 – 10
Maat 8 – 10
Maat 11 – 12
Maat 11 – 12
Maat 13 – 17
Maat 13 – 17
Maat 18 – 20
Maat 18 – 20
Maat 21
Maat 21