Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

FOCUS DWT

Voortent waar design en functie een rol spelen, zonder compromissen – dat is Focus. Zijn moderne look wordt onderstreept door veel ruimte en licht, die ook voor een woongevoel zorgen. Maar ook de functionaliteit komt niet te kort: Focus is veelzijdig bruikbaar en uiteraard zeer stabiel.

Het model is leverbaar in grijs en blauw.

Dakdiepte / Bodemdiepte:

ca. 210 cm / ca. 300 cm

Materiaal:

dak en wanden van trailtex, één zijde gecoat polyesterweefsel; luchtdoorlatend, lichtbestendig en licht; ramen van hoogwaardige UV-absorberende raamfolie (90%); slikrand van robuust, aan beide zijden gecoat polyesterweefsel, weersbestendig en compleet afwasbaar.

Voorwand:

3-delig en uitneembaar; deur naar boven rolbaar; grote ramen met binnen in verduisterende flappen, die van boven en van beneden opengeritst kunnen worden. In het midden een deur om omhoog te rollen met ventilatie.

Zijwanden:

elke zijwand beschikt over een groot ventilatieraam met externe stoffen flap die bij slecht weer naar buiten kan worden geklapt en afgespannen. 

Frame:

standaard uitgerust met aluminium frame 32 x 1,5 mm; maat 10-12 wordt geleverd met 1 dakstok en 2 stormstokken 28 x 1 mm aluminium; maat 13-17 wordt geleverd met 3 dakstokken en 2 stormstokken 28 x 1 mm aluminium

Maat 10 - 12Maat 10 - 12
Maat 13 - 17Maat 13 - 17
Frameschetsen
Gestänge Serienausstattung Standaarduitvoering   


1.495,00 €
Op voorraad
SKU
FOCUS

moderne voortent met veel licht en ruimte - ook als luifel te gebruiken,  kleur te kiezen uit blauw of grijs