Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

ISOLA AIR TURBO DWT

Via 3 ventielen kan het Air-In-systeem met de pomp met dubbele werking snel en probleemloos gevuld worden. De 10 cm dikke luchtkamers en de koepelconstructie zijn stabiel en worden door scheerlijnen en de bodemafspanning ondersteund.

inclusief tentvloer

  • ReistentenLuchtkamerconstructiesGemakkelijk en snel opgezet 

Voor bussen met een regengoot van 180 - 220 cm hoog

Tentdiepte: ca. 300 cm
Tentbreedte: ca. 300 cm

Materiaal: van 75D polyester 190 T, PU-coating; waterkolom 3.000 mm.
Voorwand: met groot ventilatieraam en externe flap in de linkerhelft, in de rechterhelft een ingang, die in gesloten toestand een groot ventilatieraam (met externe flap) is.

Zijwanden: linkerzijwand met ventilatieraam (één helft gaas, de andere helft transparante folie), met stofflap en ritssluiting op de helft of geheel afsluitbaar, rechterkant met oprolbare deur en ingewerkt ventilatieraam.

Achterwand: in 2 breedten te openen, zijdelings naar links oprolbaar, verbindingssluis met tunnelzoom voor de sluisstok en voorbereiding voor het schuifkoord. Zie ook gedetailleerde beschrijvingen m.b.t. het bevestigen aan het voertuig!

Uitrusting: vast ingenaaid grondzeil, aan de binnenzijde gelaste naden, slikranden aan de buitenzijde

Frame: 6 cm Air In-systeem, 3 compartimenten, sluisstok, een dubbele luchtpomp is bij de levering inbegrepen

Grondzeil: is vast ingenaaid. De hoeken en zijden kunnen met lussen in de grond worden bevestigd. Het grondzeil reduceert de vorming van condenswater in de tent, houdt muggen uit de buurt en kan gemakkelijk worden gereinigd.

ca.-Packmaat in cm (B x D): 75 x 23 cm

840,00 €
Op voorraad
SKU
ISOLA AIR TURBO
Frameschetsen
Standaarduitvoering Standaarduitvoering
 

De tent is vrijstaand en fungeert tijdens uw afwezigheid met de auto als welkome bergruimte voor bijv. meubels of fietsen. 
 

De ruimte die de tent naast de auto biedt, is onmisbaar als bescherming tegen regen en zon! 
 

Vooral de ventilatieinzet in de voorwand is heel waardevol. Dit grote ventilatievlak zorgt samen met de ventilatieramen in de zijwanden voor een aangenaam klimaat en beschermt u tegen muggen. 
 

De binnentent is geschikt als slaapplaats of als opbergruimte. Gelieve als extra te bestellen. 
 

Via 3 ventielen kan het Air-In-systeem met de pomp met dubbele werking snel en probleemloos gevuld worden. De 10 cm dikke luchtkamers en de koepelconstructie zijn stabiel en worden door scheerlijnen en de bodemafspanning ondersteund.
 

Bevestigingsmogelijkheden

1. Klapzuiger
Klapzuiger – voor de bevestiging van de sluisstok, ook zonder regengoot of rail: u klemt de sluisstok gewoon in de klapzuiger en bevestigt deze op het droge, schone voertuigdak.

 

2. Magneetadapter
De magneetadapter is een nog snellere mogelijkheid voor de verbinding met het voertuig. Hij hecht op vlakke autodaken en wordt via koord en profielen met de tent verbonden.

 

Standaardbevestiging door middel van sluisstok met klem.

 

 

 

3. Koordadapterset
Voor voertuigen zonder regengoot bieden wij als optie een koordadapterset aan voor de bevestiging van de tent (voor raildiktes 5 en 7 mm).

 

4. Relingbevestiging
Als uw auto een dakreling heeft, kunt u de aangenaaide klitbandsluitingen gebruiken.