Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

JUWEL III DWT

Een uitbouwtent voor alle jaargetijden. Met de omvangrijke uitrusting bent u op alle eventualiteiten voorbereid. Het hoge kwaliteitsniveau en de elegantie van dit tentmodel zullen ook u overtuigen. Voor caravans met een hoogte 235 - 250 cm Tentdiepte: circa 240 cm Luifel: circa 25 cm Materiaal: dak, wanden en hooggetrokken spat- en slikranden van hoogwaardige, aan beide kanten gecoate polyester, weerbestendig en volledig afwasbaar. Ramen van UV-absorberende folie (ca. 90 %). Voorwand: uitneembaar en tot veranda opklapbaar, ramen kunnen met flappen met ritssluiting afgesloten worden. Maten 1 – 3 met twee ramen. Maten 4 – 6 met twee ramen en ingangsdeur, de voorwandhelften zijn uitwisselbaar, deur verplaatsbaar. Zijwanden: uitneembaar, verwisselbaar, ingangsdeur oprolbaar, grote ventilatieramen (½ gaas, ½ doorzichtige folie) kunnen met dubbele raamflap gesloten worden, aangenaaide schuimrubberstroken voor betere afdichting aan de caravan, topventilatie, horizontale tunnelzomen met klitteband. Verandadak: diepte ca. 270 cm, bevestiging met rails en dubbelrails (als optie te bestellen). Frame: standaard met stokken van 25 x 1 mm staal incl. 2 speciale aandrukstokken   

1.795,00 €
Op voorraad
SKU
JUWEL III
Frameschetsen
Standaarduitvoering Standaarduitvoering
Aanbevolen extra stokken Aanbevolen extra stokken

links intrekbaar

Maat 1 - 2
Maat 1 - 2
Maat 3 – 4
Maat 3 – 4
Maat 5 – 6
Maat 5 – 6
 

in het midden intrekbaar

Maat 1 – 2
Maat 1 – 2
Maat 3 – 4
Maat 3 – 4
Maat 5
Maat 5
 

rechts intrekbaar

Maat 4
Maat 4
Maat 5 – 6
Maat 5 – 6
 

voor nog meer comfort en veiligheid: 
Verdere extra stokken ->


Een uitbouwtent voor alle jaargetijden. Met de omvangrijke uitrusting bent u op alle eventualiteiten voorbereid. Het hoge kwaliteitsniveau en de elegantie van dit tentmodel zullen ook u overtuigen.
 

Maten 1-3 met 2 vensters in de voorwand.
 

Het verandadak is er in een standaardbreedte van 100cm. U kunt echter ook elke andere maat verkrijgen. De verbinding met het tentdak wordt via stormranden en dubbele profielrails tot stand gebracht, moet als extra worden besteld.
 

De flappen beschermen de ramen tegen vuil en straling van de zon.
 

Links ingetrokken uitvoering.
 

Rechts ingetrokken uitvoering.