Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

Polaris Nova 300

De Polaris Nova 300 voortent kenmerkt zich door een diepte van 3 meter en een minimalistisch maar doordachte vormgeving. Stijl en gebruiksgemak gaan hand in hand.  

-multifunctionele aansluitdriehoeken 

- extra hoekafspanningen 

- Het dak van de Nova 300 is naadloos gefabriceerd om mogelijke lekkage te voorkomen.

- De voortent wordt standaard geleverd met een robuust 28 mm stalen frame en inclusief buisklemmen voor eenvoudige montage.

- tochtstrook en wielflap in dezelfde kleur als de spat- en slikrand

- nokventilatie 

- Optioneel : uitbouw (erker) en voortentluifel 240 inclusief 2 zijwanden 

1.279,00 €
Op voorraad
SKU
Polaris Nova 300

De Polaris Nova 300 voortent kenmerkt zich door een minimalistisch maar doordachte vormgeving. Stijl en gebruiksgemak gaan hand in hand.

Met de meegeleverde multifunctionele aansluitdriehoeken past de voortent zowel op standaard als aerodynamische caravans.

De extra hoekafspanningen zorgen er voor dat de voortent nog beter afgespannen kan worden. Door de laddervorm worden de krachten mooi verdeeld over de tent. Omdat de ladderspanners enigszins elastisch zijn voorkomt dit het mogelijk uitscheuren van de bevestigingshaken.

Standaard wordt er bij deze voortent een schroefloos bevestigingssysteem geleverd. Deze zijn handig aan de extra pees te bevestigen voor een strakke en sterke montage. Hierdoor zijn er geen ontsierende bevestigingsogen op de caravan meer nodig.

Het dak van de Nova 300 is naadloos gefabriceerd om mogelijke lekkage te voorkomen. De voortent wordt standaard geleverd met een robuust 28 mm stalen frame en inclusief buisklemmen voor eenvoudige montage.

De stof voor het dak van deze voortent is geproduceerd door Mehler en daarmee garanderen wij hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur. De ritsen zijn geproduceerd door YKK en uitwisselbaar, wat betekent dat al onze voortenten, luifels en uitbouw altijd op elkaar passen. Nu en in de toekomst.

De tochtstrook en wielflap in dezelfde kleur als de spat- en slikrand van deze voortent zorgen voor een luxe uitstraling en harmonieus geheel. Om extra te ventileren (bijvoorbeeld bij langdurig nat weer, of vocht in de ochtend) adviseren wij een deel van de tochtstrook of wielflap tijdelijk te verwijderen. Wij hebben er voor gekozen de nokventilatie hoog in de tent te plaatsen. Hierdoor is optimaal rendement gewaarborgd.

Optioneel : uitbouw (erker) en voortentluifel 240 inclusief 2 zijwanden