Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

PARADIES III 240 DWT

Met zijn uitstekende, zorgvuldig afgewerkte materialen laat het aantrekkelijke, extreem robuuste model Paradies II 240 niets te wensen over. Het model is niet alleen het perfecte “huis” voor seizoen- en jaarcamping, maar tevens uitermate attractief geprijsd!

De afgebeelde erker is een extraatje en moet separaat besteld worden.

Tentdiepte / Luifel: 

circa 240 cm / circa 20 cm

1.765,00 €
Op voorraad
SKU
PARADIES III 240

De afgebeelde erker is een extraatje en moet separaat besteld worden.

Tentdiepte / Luifel: 

circa 240 cm / circa 20 cm

Materiaal:

dak, voor- en zijwanden zijn vervaardigd van hoogwaardige, aan beide zijden gecoate polyester, weerbestendig en volledig afwasbaar; de raamfolie absorbeert 90 % van de UV-straling.

Voorwand:

2-delig, de segmenten zijn uitneembaar en kunnen onderling gewisseld worden; ramen met dichtritsbare raamf lappen, de ingangsdeur kan naar boven of opzij worden gerold; veranda-effect; horizontale en verticale tunnelzomen met klitbandsluiting; vanaf maat 17 met vier ramen; bij de maten 17 tot 22 linker voorwandraam in 2 ramen onderverdeeld.

Zijwand:

uitneembaar; ingangsdeur naar opzij oprolbaar, grote gaas-/folieramen met dubbele raamflap en rits, horizontale tunnelzoom met klitbandsluiting voor stormstok, erker met ventilatieraam en raamflap rechts mogelijk.

Frame:

25 x 1 mm staal (28 x 1 mm staal bij Paradies II 280/300); vanaf maat 11 levering met twee extra dakstokken, vanaf maat 13 met twee extra stormstokken, vanaf maat 18 met 4 extra nokstokken, vanaf maat 21 met 4 extra stormstokken.

Maat 9 – 10Maat 9 – 10  
Maat 11 – 12Maat 11 – 12
Maat 13 – 17Maat 13 – 17
Maat 18 – 20Maat 18 – 20
Maat 21 – 22Maat 21 – 22
Frameschetsen
Standaarduitvoering Standaarduitvoering
Gestänge Pakket stormstokken Pakket stormstokken
Dubbele raamflappen: 
de dubbele raamflap in de zijwand beschermt de tent en de gaasramen tegen het binnendringen van vochtigheid bij slecht weer en biedt toch een goed uitzicht; bovendien verduistert hij en verhindert zoninstraling.
 
Afsluitbare nokventilatie: 
de afsluitbare nokventilatie in de voorwand biedt twee voordelen. In gesloten toestand voorkomt ze tocht, geopend reguleert ze de luchtcirculatie voor de vermindering van condenswater en een aangenaam klimaat.
 
Verticale tunnelzomen met klitbandsluiting: 
voor de bevestiging van het middenframe, heel comfortabel te openen en te sluiten
 
Horizontale tunnelzomen: 
optioneel kan de tent aangevuld worden door verandastokken/stormstokken. Zij stabiliseren de tent. De standaardmatig ingenaaide en van klitbandafsluiting voorziene horizontale tunnelzomen vereenvoudigen de montage en maken een goede geleiding mogelijk van de extra stokken.
 
Stabiele ingenaaide stormlussen: 
de door de eindeloze koord puntsgewijs inwerkende krachten worden over een langere naad verdeeld. Daardoor wordt de tent stabieler.
 
Dakgootrail voor de regengoot van de voortent: 
hierdoor wordt water aan het dakeinde veilig afgevoerd en wordt de wand beschermd.
 
Erkeraanbouw: 
aan de rechterzijde kan een erker aangebouwd worden. Een ideale uitbreiding van de ruimte voor individueel gebruik als bergruimte of als slaapplaats.
 
Dubbel profiel en railkoord: 
behoren tot de standaarduitrusting en zorgen ervoor dat de luifel Shadow Comfort gemakkelijk bevestigd wordt. De luifel Shadow de luxe wordt via een ritssluiting aangebracht die achteraf op het voordak van uw tent genaaid wordt. De luifels kunnen optioneel besteld worden.
 
Dakrail voor Vario Clip-elementen: 
de dubbele dakrail vermijdt een tijdrovende montage van de wandogen! Bestel de Vario Clip-elementen, die dienen voor de bevestiging van de nokstang, extra a.u.b.
 
Steekgesp voor de veiligheidsgordel: 
bij alle tentmodellen al aangebracht. De veiligheidsgordels worden gewoon vastgeklikt. Hierdoor worden door de gordel veroorzaakte schuurplaatsen langs het tentdak voorkomen. Bij tentmodellen met stormdak wordt de gordel aan de framedoorn bevestigd.
 
Schuurbescherming: 
verhindert in het gevelbereik beschadigingen van het tentdoek door de klembevestiging van de extra stokken aan het frame.
 
Ingenaaide tunnelzomen: 
voor de exacte geleiding van extra voordakspanstokken.
 
Dubbel hoekstuk: 
houdt de zijwand recht bij voertuigen met schuine voorkant. Verbetert daardoor de pasvorm van de tent en zorgt ervoor dat de erker aangebouwd kan worden.
 
Sterke ritssluitingen: 
bij goede afspanning en onderhoud jarenlang houdbaar!
 
Gordijnrail en gordijnringetjes: 
al aangebracht om gordijnen snel op te hangen!
 
Horizontale tunnelzomen: 
voor de bevestiging van stabiliserende extra stokken

Gerelateerde producten