Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

PATRON AIR HIGH HQ

BUSTENT EN HOOGWAARDIG HQ-DOEK

Een ideale begeleider voor semi-integralen, campers en bussen. Patron Air High HQ overtuigt door innovatieve details en een aantrekkelijk design. Het Air-In-systeem waarborgt een snelle opbouw. Het robuuste en hoogwaardige HQ-doek verleent de tent een solide stabiliteit.

inclusief grondzeil

1.180,00 €
Niet op voorraad
SKU
PATRON AIR HIGH HQ

Voor voertuigen met bovenkant deur bij 235 cm en een totale hoogte van 300 cm.

Materiaal: 

van Texolan 150 HQ (High Quality), met PU-coating

Voorwand: 
drie ramen met transparante folie incl. gordijn, raam in het midden oprolbaar als entree of uit te zetten als luifel (uitzetstokken optioneel), waaronder bovendien een compleet oprolbaar inzetstuk van gaas door ritssluiting afsluitbaar.

Zijwanden: 
beide zijwanden met ventilatieraam (ó gaas, ó transparante folie) met flap afsluitbaar; waaronder een compleet oprolbaar, met ritssluiting afsluitbaar inzetstuk van gaas. Beide ventilatieramen met afsluitbare flap kunnen bovendien worden opgerold als entree of als luifel worden uitgezet (uitzetstokken optioneel). Bovendien in het achterste gedeelte een wegrolbare deur.

Achterwand: 
in twee breedtes te openen; naar links weg te rollen; verbindingssluis en overgooistuk, holle zoom voor het inschuiven van een koord, zodat een magneetadapter of koordadapterset kan worden bevestigd. Met aangenaaide klittenbanden, die geschikt zijn voor het oprollen van het overgooistuk of voor de bevestiging.

Constructie: 
Air-In-systeem met een luchtslangdiameter van 10 cm, 3 kamers, 6 Air-In afstandskussens voor de tentdiepte.

Uitrusting:
vast ingenaaid grondzeil, aan binnenzijde gelaste naden.

Leveringsomvang: 
Tentdoek incl. grondzeil, gordijnen, afspanmateriaal, pomp met dubbele werking en draagzak.