Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

PATRON AIR HIGH HQ

BUSTENT EN HOOGWAARDIG HQ-DOEK

Een ideale begeleider voor semi-integralen, campers en bussen. Patron Air High HQ overtuigt door innovatieve details en een aantrekkelijk design. Het Air-In-systeem waarborgt een snelle opbouw. Het robuuste en hoogwaardige HQ-doek verleent de tent een solide stabiliteit.

inclusief grondzeil

1.450,00 €
Op voorraad
SKU
PATRON AIR HIGH HQ

Materiaal: 

van Texolan 150 HQ (High Quality), met PU-coating

Voorwand:
Drie doorzichtige folieramen inclusief gordijnen, doorzichtig folievenster in het midden dat kan worden opgerold als ingang of te openen als luifel (stokken optioneel), daaronder ook een volledig oprolbare gaaspaneel die kan worden afgesloten met een ritssluiting.

Zijwanden:
Beide zijwanden met ventilatieramen (½ gaas, ½ transparante folie) afsluitbaar met klep; daaronder een volledig oprolbare gaaspaneel die afsluitbaar is met een ritssluiting. Beide ventilatieramen met afsluitbare kleppen zijn ook oprolbaar als entree of te openen als luifel (stokken optioneel). Daarnaast een deur die aan de achterzijde opgerold kan worden.

Achterwand:
In twee breedtes te openen, naar links oprolbaar; Verbindingssluis en schroefdop; buistunnel voor het inbrengen van een sluisstok zodat een magneet of buisadapterset kan worden bevestigd. Daarnaast klittenband die geschikt zijn voor het oprollen / bevestigen van de schroefdop.

Constructie:
Air-In-systeem met een luchtslangdiameter van 10 cm, 3 kamers, 6 Air-In afstandskussens voor de tentdiepte.

Uitrusting:
vast ingenaaid grondzeil, aan binnenzijde gelaste naden.

ca.-Packmaat in cm (BxD):
95 x 40

 

Frameschetsen

 Standaarduitvoering
 Aanbevolen extra stokken