Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

PATRON AIR HQ

Het model Patron Air HQ (High Quality) overtuigt door kwaliteit, design en uitrusting. Dankzij het Air-In-systeem kan de tent in enkele minuten worden opgebouwd. Zeer comfortabel dankzij de flexibele en veelzijdige vormgeving van de wanden. Bouw uw tent om in een luchtig schaduwplekje en geniet gewoon van de mooie uren van uw vakantie.

inclusief grondzeil

1.285,00 €
Op voorraad
SKU
patron air hq

Tent Patron Air HQ : voor bussen met regengoothoogte van 180–220 cm Dakoverstek aan zijkant: ca. 60 cm.

Materiaal: Texolan 150 HQ (High Quality), met PU-coating Voorwand: drie ramen met transparante folie incl. gordijn, raam met transparante folie in het midden oprolbaar als entree of uit te klappen als luifel (opzetstokken optioneel), daaronder bovendien een compleet oprolbaar inzetstuk van gaas afsluitbaar met ritssluiting.

Zijwanden: beide zijwanden met ventilatieraam (1/2 gaas, 1/2 transparante folie) met flap afsluitbaar; daaronder een compleet oprolbaar inzetstuk van gaas afsluitbaar met ritssluiting. Beide ventilatieramen met afsluitbare flap kunnen bovendien worden opgerold als entree of als luifel worden uitgeklapt (stokken optioneel). Bovendien in het achterste gedeelte een wegrolbare deur.

Achterwand: in twee breedtes te openen, naar links weg te rollen; verbindingssluis met holle zoom voor de sluisstok en voorbereiding voor railinvoer. Zie ook gedetailleerde beschrijvingen van de bevestigingen aan het voertuig.

Grondzeil: is vast ingenaaid. De hoeken en zijkanten kunnen met lussen in de grond worden vastgezet. Het grondzeil vermindert de vorming van condenswater in de tent, houdt insecten op afstand en kan eenvoudig worden schoongemaakt.

Constructie: 10 cm Air-In-systeem, 3 kamers, 6 Air-In-afstandskussens voor de tentdiepte, sluitstok van staal. Uitrusting: vast ingenaaid grondzeil, aan binnenzijde gelaste naden.

Leveringsomvang: Tentdoek incl. grondzeil, gordijnen, afspanmateriaal, pomp met dubbele werking en draagzak. ca. pakmaat in cm (B x D): 85 x 40