Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

PEGASUS AIR DWT

Pegasus III wordt dwars voor het voertuig aangebouwd en garandeert daardoor een optimale benutting van de oppervlakte. De grote ventilatieramen zorgen voor voldoende luchtverversing in de tent.

Inclusief tentvloer

Voor bussen met een goothoogte van 180 - 220 cm

Tentdiepte: ca. 300 cm   Tentbreedte: ca. 500 cm

Uitrusting: aan de binnenzijde gelaste naden, slikranden aan de buitenzijde; tentvloer.

Materiaal: van 75 D polyester, PU-coating; waterkolom 3.000 mm.

Voorwand: twee ventilatieramen (gaas/transparante folie) afsluitbaar door een stoffen fl ap door middel van een ritssluiting; rechtersegment naar boven rolbaar of als luifel opstelbaar.

Zijwanden: rechterzijwand met naar boven rolbare ingang en ventilatieraam (gaas/transparante folie) afsluitbaar door een stoffen fl ap door middel van een ritssluiting; met folieraam incl. gordijn alsook nokventilaties. Linkerzijwand met twee extra nokventilaties.

Achterwand: een segment dat naar omhoog kan worden gerold; verbindingssluis
met tunnelzoom voor de sluisstok en voorbereiding voor de schuifkoord. Zie ook gedetailleerde beschrijvingen van de bevestigingen aan voertuigen!

Frame: drie Longlife-boogstokken (ommanteld fi berglas) 12,7 mm, zes staanders alsook drie telescopeerbare dakstokken en een sluisstok van staal.

Leveringsomvang: tentdoek incl. tentvloer, frame, sluisstok, dakstokken en uitzetstokken, afspantoebehoren, pakzak voor stokken en draagtas.

ca.-Packmaat in cm (B x D): 95 x 35 cm

Bevestigingsmogelijkheden

1. Klapzuiger
Klapzuiger – voor de bevestiging van de sluisstok, ook zonder regengoot of rail: u klemt de sluisstok gewoon in de klapzuiger en bevestigt deze op het droge, schone voertuigdak.

 

2. Magneetadapter
De magneetadapter is een nog snellere mogelijkheid voor de verbinding met het voertuig. Hij hecht op vlakke autodaken en wordt via koord en profielen met de tent verbonden.

 

Standaardbevestiging door middel van sluisstok met klem.

 

 

 

3. Koordadapterset
Voor voertuigen zonder regengoot bieden wij als optie een koordadapterset aan voor de bevestiging van de tent (voor raildiktes 5 en 7 mm).

 

4. Relingbevestiging
Als uw auto een dakreling heeft, kunt u de aangenaaide klitbandsluitingen gebruiken.


1.095,00 €
Op voorraad
SKU
PEGASUS AIR
Frameschetsen
Standaarduitvoering Standaarduitvoering
 

Pegasus wordt dwars voor het voertuig aangebouwd en garandeert daardoor een optimale benutting van de oppervlakte. De grote ventilatieramen zorgen voor voldoende luchtverversing in de tent. 
 

Voertuig en tent vormen een eenheid dankzij de 4 verschillende bevestigingsmogelijkheden.
 

Het ruimtecomfort van dit model zorgt ervoor dat u uw vakantie in een luxeverblijf spendeert!
 

De binnententen (als optie) geven voor 4 personen extra slaapplaats in de tent! Indien u nog meer bergruimte in de tent wenst, verwijder dan overdag de binnentent!
 

De tent is vrijstaand. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 3 spanstokken die door het dak lopen. Wanneer u er niet bent, doet de tent dienst als bergplaats voor kampeermeubels of fietsen.
 

In de beide voorwandsegementen bevindt zich een ventilatieraam, dat u kunt oprollen of als regenscherm kunt uitspannen.
 

Pegasus wordt dwars voor het voertuig aangebouwd en garandeert daardoor een optimale benutting van de oppervlakte. De grote ventilatieramen zorgen voor voldoende luchtverversing in de tent. U verwacht spontaan bezoek? Dan biedt de binnencabine vier extra slaapplaatsen in de tent! 
 

In de voorwand bevinden zich 2 ventilatieramen met externe flap.
 

De tent staat vrij. De 3 dakstokken maken dit mogelijk. De tent dient tijdens de afwezigheid als opbergplaats voor kampeermeubelen of fietsen. 
 

De zijwand kan naar boven worden gerold. De bodem wordt met een ritssluiting aangebracht, houdt muggen uit de buurt en minimaliseert de vorming van condenwater in de tent. De 2 binnencabines bieden extra slaapplaatsen.
 

De spanstokken worden gefixeerd met behulp van hoogwaardige sluitingen.
 

In de linkerzijwand vindt de luchtuitwisseling met de binnencabines plaats.
 

De afzonderlijke bodem geeft vocht geen kans, reduceert de vorming van condenswater en is eenvoudig te reinigen.
 

Het aan de achterwand vastgenaaide windscherm kan desgewenst worden teruggerold. Span het aan de tegenoverliggende zijde met haken en bevestig het met pennen in de grond.