Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

SWING 240 DWT

DE VOORTENT VOOR DE ENTHOUSIASTE KAMPEERDER

Het model overtuigt op het eerste gezicht door zijn aantrekkelijke uiterlijk en moderne vormgeving. Deze voortent bewijst dat design en functie prachtig samen kunnen gaan.

1.860,00 €
Op voorraad
SKU
SWING 240 DWT

Tentdiepte / Luifel: 
circa 240 cm / circa 20 cm

Materiaal:
Dak van trailtex TOP, wanddelen van trailtex; buitenzijde gecoat polyesterdoek; dak en wanden af te wassen en waterdamp doorlatend; bestand tegen verrotting en weerbestendig; raamfolie UV-absorberend; spat- en slikranden van polyesterweefsel met aan beide zijden kunststofcoating, onderhoudsvriendelijk.

Voorwand: 
De helften van de voorwand zijn uitneembaar en verwisselbaar; voorwand kan voor de helft of ook volledig naar de veranda worden neergeklapt; horizontale en verticale holle zomen met klittenbandsluitingen; ingangsdeur oprolbaar; vast ingenaaide, grote inzetstukstukken van muskietengaas voor een effectieve ventilatie, afsluitbaar met folieflappen.

Zijwanden:
Beide zijwanden zijn onderling verwisselbaar, kunnen naar de veranda worden neergeklapt en beschikken elk over een raam met transparante folie en een ventilatieraam van muskietengaas met gordijn; ventilatieramen afsluitbaar door flap met transparante folie en aan een zijde uit te klappen; horizontale holle zoom met klittenbandsluiting; speciale gootrail voor achteraf aanbrengen van regengoten; erkeraanbouw aan de linker of rechter zijde mogelijk.

Frame: 
25 x 1 mm staal, vanaf maat 11 met twee extra nokstokken, vanaf maat 13 met twee extra stormstokken, vanaf maat 18 met vier extra nokstokken. Aluminium frame tegen meerprijs leverbaar.

Frameschetsen
Standaarduitvoering Standaarduitvoering   Aanbevolen extra stokken extra stokken

Maat 11 – 12
Maat 11 – 12
Maat 13 – 17
Maat 13 – 17
Maat 13 – 17